sales@zaribolova.com 0884 244 335
0,00 лв.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/abh44d3e/public_html/themes/zaribolova/template.php on line 150

Безплатна доставка

за поръчка над 200 лв.

Приключи

МОЩНА ЩЕКОВА ПЛУВКА

При толкова много търговски водоеми, които са достъпни напоследък, уловът направо скочи до тавана!


дата: 16.02.2016

На повечето места си трябват най-малко 50кг , за да спечелиш, а не можеш да ги извадиш с каквото и да е.

Доста от тези колосални рекорди в улова вече се ловят на щека, а пълните догоре живарници тестват плувките до краен предел, така че може да има доста късания и аварии.

С всичко това наум решихме да вземем от всички най-добри и мощни щекови плувки и да видим кои наистина са най-подходящите за натоварен, голям улов!

Буквално тествахме на разрушаване всяка една от плувките, като дори ги срязахме по средата, за да видим как е конструирана всяка от тях.

MW Плувки

Pro Power Margin (за крайбрежния участък)

Плувките на Мик Уилкинсън (Mick Wilkinson) са със статут на легенда сред риболовците – признати са за свръх здрави и дълготрайни. Този нов модел е произведен от твърд като камък пенопласт отблъсква водата и запазва първоначалния си курсточно толкова е силен! Моделът е тънък, с дебела куха антена и стъбкло от фибростъкло, което го прави перфектен за голяма стръв на куката в крайбрежните участъци.

Освен това е с нова система Pro Power на халкичката за влакното, която е една от най-здравите, дотам че резервните халкичи или парчетата силиконови тръбички на антената са напълно излишни .

Препоръчителна цена на дребно (RRP): £2.35

Предлагани размери: 3NolO, 4NolO, 5NolO

Уебсайт: www.floatman.co.uk

Preston Innovations

Dura Float Plus

Preston произвежда едни от най-фините и качествени плувки, а моделите Dura Float Plus са точно онова, което ви трябва за летен риболов на голям улов! В серията влизат пет различни форми, всяка от която се предлага с различна дебелина на антената, така че да е подходяща за различна стръв. Направени са от балса и имат странична халкичка, която се усуква леко. Халкичката не е поставена в балсата, така че да е потенциално лесна за измъкване, а е вградена в антената. Това прави тази плувка много по-здрава, отколкото плувките с конвенционална халкичка, а и подобрява презентацията.

Препоръчителна цена на дребно (RRP): £1.99

Предлагани размери: 4x10 to lg

Уебсайт:www. prestoninnovations.co.uk

Malko Floats

Malko е нова серия изработени на ръка плувки, в които са използвани най-добрите материали от баласа. Диамантената плувка е с компактно тяло, което й придава стабилност и здравина. Nigel Malko има удоволствието да прави плувките според изискванията на риболовците, Така че, ако ви трябва по-специален модел, просто му се обасдете за повече информация.

Препоръчителна цена на дребно (RRP): £1.50

Предлагани размери: 4x8 to 4x16

Уебсайт: в процес на изработване, за контакт: 07971 799453

MB Floats

HT Foam Greens

Mick Bassett прави плувки вече от безброй години и е автор на едни от най-добрите модели за риболов на канал. Той дълги години е произвеждал шаранджийски плувки, но вече използва нов пенопласт с подобрени свойства. В серията Green има плувки с четири различни формитопка за ръгби, спуснато надолу тяло, тънка и диамант.

В серията Green Мик използва новия си пенопласт със затворени пори. Но това, което действително отличава плувките от тази серия е повърхностната обработка, която е наречена HT (hat trick, хеттрик) , тъй като плувката преминава през три отделни процеса на обработка, които да я направят здрава.

Плувките могат да се поръчат с или без пружинена халкичка, според предпочитанията на клиента, но при всички случаи изработката е с повишено внимание към детайла – направо фантастична.

 Препоръчителна цена на дребно (RRP): £2.25

Предлагани размери: 0.1 g до 0.7g

Уебсайт:www.mbfloats.co.uk

Sensas

CCX Super Strong

Тази серия от четворка плувки е супермощна и за всякакви ситуации. Има три тумбести модела и един проходен дибер за риболов на плитко. Тези плувки са конструирани така, че да намят никакви излишества, а да са специално по-мощни. Имат пружинна халкичка за генериране на допълнителна мощност и дебела антена. Което е интересно е, че тези плувки са с карбонови килове вместо с добре познатото фибростъкло. Това придава финес на плувките, без да е за сметка на здравината.

Препоръчителна цена на дребно (RRP): £1.90

Предлагани размери: 4x12 to 4x18 Уебсайт:www.sensasmatch. co.uk

Подгответе се за бонус!

дата: 15.10.2014

Каналът Кенет енд Ейвън (Kennet & Avon Canal) Bathamton, Somerset BA2 6TR // 01225 427164,...

Забрана на риболова през 2016 година - всичко, което трябва да знаете

дата: 11.03.2016

И през тази година се продължава практиката за определяне на водоеми, които да бъдат свободни за...

Откриха нов вид риба край Гренландия

дата: 21.11.2015

Новият вид е с с несъразмерно големи за размерите си очи. Тялото на рибата е тънко и дълго 30...