sales@zaribolova.com 0884 244 335
0,00 лв.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/abh44d3e/public_html/themes/zaribolova/template.php on line 150

Безплатна доставка

за поръчка над 200 лв.

Приключи

7 тактики за риболов с бял червей

Гозерите са брилянтна стръв за платика и много рибари все още се кълнат в тяхната употреба


дата: 13.10.2015

Това са бели червеи, отгледани в домашни условия върху труп или карантии от животно. Те са малко по-големи от стандартните бели червеи и са много по-меки.

Флуоресциращите бели червеи могат да бъдат чудесна алтернатива за стръв на куката за риболов на естествени водоеми. Техният ярък цвят изглежда ги прави неустоими за малки скимери и хибриди.

Въпреки че не се използва често, закачените на косъм бели червеи могат да бъдат отлична стръв за куката за голям шаран. Поставянето на стръвта може да е малко сръдкаво (отнема време и изисква сръчност), но всичко, което ви трябва, е фино влакно и игла за шиене. Нанижете белите червеи на влакното, а след това го вържете на повода. Накрая ще получите топка от вързани на косъм бели червеи .

Когато търсите шаран, не се сплашете да ловите на голяма китка бели червеи на куката.Ако сложите десет или повече на куката, това ще ги направи изключително видима стръв за шарана, а понеже са меки, шаранът ги поема лесно.

Нанизването на белия червей нагоре по стеблото на куката може да бъде много ефективно за риболов на многобройна дребна риба. Много от най-добрите рибари използват този трик, за да се подобрят своята ефективност.

Фидерът за бели червеи е много малко използван подход в наши дни, а трябва по-често да му се дава шанс. Той е не само брилянтен за речен риболов, но може да бъде много изкусителен за шарана, особено през есента, когато времето захладнее.

Старите бели червеи могат да бъдат много добра стръв, когато водата стане по-студена. Пресни бели червеи често може да се свият в студената вода, докато по-старите, по-твърди бели червеи ще запазят размера си.

Играй с джокера

дата: 28.08.2015

Присъединихме се към звездата на отбора Shakespeare Пол Бик (Paul Bick ) на канала Walsall Cana,...

Три любопитности за рибите

дата: 15.02.2016

Горният слой на кожата на делфина се обновява на всеки два часа - до дванайсет пъти в денонощие....

Да се заемем с крайбрежните участъци

дата: 02.01.2015

А да ги ловиш само на няколко сантиметра от твърдата земя е доста вълнуващо ! Този месец ви...